keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

jännittäää..

Tänään allekirjoitimme vuokrasopimuksen liiketilasta..hui..alkaa todellakin jännittämään ja kaikki tuntuu niin TODELLISELTA..ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa. Avaimet on taskussa ja nyt alkaa tilan siivous ja järjestyksen suunnittelu toden teolla. Tänään jo rullamitta heilui ja ideoita lensi puolin ja toisin. Jotenkin tuntuu että tästä tulee ELÄMÄN KEVÄT tosiaan! Hyppy tuntemattomaan, mutta onneksi sen saa tehdä ystävän kanssa yhdessä..

-Anne-

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Häivähdys tulevasta..


Nyt on aika paljastaa, mitä elämässäni lähi kuukausina tulee tapahtumaan...kolmen viikon päästä painan nykyisen työpaikkani oven perässäni kiinni, lopullisesti.
Toukokuussa avaan lähikaupunkiin ystäväni kanssa sisustus-, ja käsityöalan liikkeen! Pitkäaikaisesta haaveesta tulee viimein totta! Uskomatonta!!!
Idea on muhinut meidän molempien päässä vuosia, mutta viime kesänä ääneen yhdessä haaveilimme ja tajusimme haluavamme samoja asioita.
Välillä asia unohdettiin ja sitten taas haaveiltiin...viime tammikuussa asia sai viimein siivet joilla lentää..asiat alkoivat selvitä yritysneuvojan avustuksella ja tässä sitä nyt ollaan. Paljon on tehty paperi-asioita, lähetelty sähköposteja, neuvoteltu ja etsitty tietoa.
Liikkeen nimeä en voi vielä paljastaa, mutta myöhemmin avaamme myös nettipuodin ja sen yhteyteen tulee luonnollisesti myös blogi. Luvassa on vanhan ajan henkeä, paljon valkoista, ihania sisustustavaroita, lankoja, koruja, askartelua, tuunaamista...mitä ikinä mieleen juolahtaakaan!
 Ihanaa kevään aikaa jokaiselle! -Anne-

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tervehdys!



Täällä ollaan taas! Aika on mennyt hurjaa vauhtia ja eritoten tällä viikolla on tapahtunut asioita nopealla tempolla. Ja asiat onneksi myönteisiä..:).
Jos ja ehkä...tai pitäisi kai ajatella KUN asiat vielä vähän varmistuvat, kerron täälläkin mitä tuleman pitää.  Samalla ratkeaa tämän blogin kohtalo.

Ihania kevätpäiviä ihan jokaiselle!  -Anne-